Det bur en konditor i oss alle....

det er berre nivået som kan variere fra person til person. Eg vil gje meg sjøl en terningkast 4. Eller 5. Holder et rimelig høgt nivå til meg å være.

Greit, eg skal innrømme at eg ikkje alltid klarer å etterligne malen 100 prosent, men litt "eget preg" må jo ei kake ha.

Her er iallefall bakeskuffa mi. Viktig med god orden, og gode råvarer.



På den første farsdagskaka eg lagde, brukte eg denne som mal:

Den vart ikkje heilt lik, men smaken var no sånn midt på 3:


Eg bomma litt på fargane, bytta om skrift og bakgrunnsfargen. Men estetisk var jo den ganske identisk.

Til jul fann eg dette fine bildet av søte marsipanfigurer på en blogg:


Bestemte meg for å lage like, til å pynte opp kjøkkenet med


STOLT!

Dei siste årene har vi hatt pepperkakehuskonkuranse i familien. Sjelden eg vinner, men progresjonen er det viktige (pluss den gode egenskapen med å la andre vinne).

Så her kjem et bilderas fra mine fantastiske praktekspemlar av vakre pepperkakekreasjoner.

2010:


dette året satsa eg mest på interiør.

2011:


tok i bruk lafteteknikken. Utrulig fornøgd!

2012:


Her skar eg ut veggene for fri hånd. Superfornøgd, men brukte lang tid på det, sikkert ti - tretten minutter.

 

Kjeme fleire bilder etterkvart, og oppskrifter deler eg sjølvsagt gladelig ut!

 










 

Én kommentar

Snabelsaker

17.04.2013 kl.09:14

No makta eg snart ikkje meir!!! Eg har låkt i magen av å le. For face it: å vere heime i permisjon og bruke halve dagen på GMN (eg kan vel bruke forkortingar for sjølvsagte ting?) er ikkje SÅ morsomt. Så eg ler ikkje høgt så ofte om dagane. Men no gjer eg det. Au.

Ps. No skal eg prøve å la vere og kommentere dei vidare innlegga nedover.

Skriv en ny kommentar

duherligetid

duherligetid

30, Bremanger

Tobarnsmamma til frk eldst på 3, og frøken yngst på snart 2, som har forlenga permisjonen for å være den perfekte, avbalanserte husmor. Og det vart eg!

Kategorier

Arkiv

hits