Det bur en konditor i oss alle....

det er berre nivet som kan variere fra person til person. Eg vil gje meg sjl en terningkast 4. Eller 5. Holder et rimelig hgt niv til meg vre.

Greit, eg skal innrmme at eg ikkje alltid klarer etterligne malen 100 prosent, men litt "eget preg" m jo ei kake ha.

Her er iallefall bakeskuffa mi. Viktig med god orden, og gode rvarer.



P den frste farsdagskaka eg lagde, brukte eg denne som mal:

Den vart ikkje heilt lik, men smaken var no snn midt p 3:


Eg bomma litt p fargane, bytta om skrift og bakgrunnsfargen. Men estetisk var jo den ganske identisk.

Til jul fann eg dette fine bildet av ste marsipanfigurer p en blogg:


Bestemte meg for lage like, til pynte opp kjkkenet med


STOLT!

Dei siste rene har vi hatt pepperkakehuskonkuranse i familien. Sjelden eg vinner, men progresjonen er det viktige (pluss den gode egenskapen med la andre vinne).

S her kjem et bilderas fra mine fantastiske praktekspemlar av vakre pepperkakekreasjoner.

2010:


dette ret satsa eg mest p interir.

2011:


tok i bruk lafteteknikken. Utrulig forngd!

2012:


Herskar egut veggene for fri hnd. Superforngd, men brukte lang tid p det, sikkert ti - tretten minutter.

Kjeme fleire bilder etterkvart, og oppskrifter deler eg sjlvsagt gladelig ut!










n kommentar

Snabelsaker

17.04.2013 kl.09:14

No makta eg snart ikkje meir!!! Eg har lkt i magen av le. For face it: vere heime i permisjon og bruke halve dagen p GMN (eg kan vel bruke forkortingar for sjlvsagte ting?) er ikkje S morsomt. S eg ler ikkje hgt s ofte om dagane. Men no gjer eg det. Au.

Ps. No skal eg prve la vere og kommentere dei vidare innlegga nedover.

Skriv en ny kommentar

duherligetid

duherligetid

30, Bremanger

Tobarnsmamma til frk eldst p 3, og frken yngst p snart 2, som har forlenga permisjonen for vre den perfekte, avbalanserte husmor. Og det vart eg!

Kategorier

Arkiv

hits