Vårruller til å grine av!

Du trenger ikkje være en mester på kjøkkenet slik som meg, men du trenger:

rispapir,

innmat og piska egg.

Ignorer slimproppa, veit ikkje kor den kom fra.

Så er det berre å rulle innmaten inn i rispapiret.
VIKTIG: GOD ORDEN!!

Kok så i vei, med en god dæsj olje. Fortvil ikkje om dei forskjellige rullane er litt ulike, øvelse gjer mester.

Innimellom vil dei (som erfarne rullere sikkert har erfart)og gi assosiasjoner til en død blekksprut som har låge litt forlenge på land. Korfor veit eg ikkje. Et av livets mysterier.

Då er det berre å servere,

og med et par tre liter sweet chilli saus, blir det retteleg så godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

duherligetid

duherligetid

31, Bremanger

Kristine. Mamma til frøken eldst på 3 og frøken yngst på 2! Blogger om det perfekte livet mitt :-)

Kategorier

Arkiv

hits