Kvalitetstid og sånn....

Det mest avslappande i verden, er å bake med ungane. Ei tid for rekreasjon og glede.

Viktigst av alt, er sjølvsagt at ungane skal få gjere aaaaalt sjølv.

Miksmasteren er intet unntak.

Sjølv husets einaste plante, høvdingen sjølv, må få være med..

Sirup er heldigvis en viktig ingrediens i en av dagens godsaker, sukkerpasta.

Tar kun 3 kvarter å få reint..

Litt saft-drikking underveis er et nødvendig gode. Siden alle dei 200 andre glasa var i oppvaskmaskina, tok vi i bruk nødglasa.

Jaja, litt glassbiter i kaka er vel ikkje å forakte?

Etter at kaka er ferdigstekt, konstaterer vi at alt er ved det normale, den er 2 cm lavere enn før den gikk i ovnen.

Nøyaktig 1.2 cm høg.

Men, heldigvis er ungane superkonsentrerte og årvåkne til en kvar tid.

Vi koser oss i hel.

Etter at kjøkkenet er sterilisert for 3. gang, er det den pyntinga som gjenstår.

Heldigvis har eg pirkete og ryddige unger, så det er lite som går til spille.

Melis blir sikta med den største nøyaktighet

Stakkars bikkja, den er egentlig svart....

Etter blod,svette og tårer, er det ei pur lykke å konstantere at kaka var heilt fantastisk fin.

Fann dette bilde på nettet:

Og lagde denne identiske varianten her:

Så då er det berre å sette seg ned i en ihelbomba sofa,og nyte dei 10 sekundene som er igjen av helga.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits